Menú

Containers del Berguedà

Qui som?

A CONTAINERS DEL BERGUEDÀ, SL ens dediquem des de l'any 1987, a la recollida i reciclatge tant a nivell industrial i runes de la construcció, com a nivell urbà (recollida selectiva de residus sòlids urbans i reciclatge). Gestor de residus núm: E-753.01 i E-926.06 / Transportista de residus núm: T-429.

 

Recollint els coneixements obtinguts durant tants anys en el sector, envoltant-nos de personal qualificat i amb experiència, hem anat creixent durant els anys i ampliant els nostres serveis i instal.lacions. Disposem de dues plantes de reciclatge, la del Poligon Industrial de la Valldan a Berga de 17000 m2, i la Planta de Sallent de Valorització de Residus. L'equip de treball està format a l'actualitat per 150 persones, de diferents àrees, administrativa, operaris, etc.

 

Treballem per millorar el nostre entorn, recollint i reciclant materials, per a la seva posterior utilització com a matèria primera, tant a nivell industrial com domèstic.

 

CONTAINERS DEL BERGUEDÀ, SL disposa d'un sistema de gestió ambiental conforme a la norma UNE-EN ISO 14001:2004 i d'un sistema de gestió de la qualitat conforme a la norma UNE-EN ISO 9001:2008:

iso

Containers del Berguedà (més info)

Història

CONTAINERS DEL BERGUEDÀ, SL es va constituir l'any 1987 pel Sr. Ramon Freixa Casadesús i la seva família, com a continuació d'una trajectòria de 40 anys dedicats al sector de la recuperació de residus, i amb l'objectiu de donar forma jurídica amb la incorporació dels fills al negoci familiar, i crear l'estructura necessària per afrontar les noves exigències que la recuperació de residus i la necessitat de preservar l'entorn natural i el medi ambient en general comportaven.

>> més info

Planta de Berga

A finals del any 2002 vem adquir una nova parcel.la de 8000 m2 per poder ampliar l'activitat, així doncs amb el conjunt de molts esforços, humans, materials i de capital a principis del 2004 comença una nova fase de progrés en el món del reciclatge i del medi ambient, que està en nous canvis i millores. En quan a mides de les instal.lacions desprès d'ampliar obtenim unes intal.lacions de 17000 m2.

>> més info

Planta de Sallent

L’any 2012 Containers del Berguedà va adquirir la Planta de Sallent de la societat Urbaser. Una instal·lació de 5.500 m2 per a la recollida i valorització de residus. A finals de setembre del 2014 la Planta de Sallent ha fet un pas endavant, amb una inversió d’1,3 milions d’euros.

>> més info

Disseny Grfic Lillet