Menú

Containers del Berguedà

Qui som?

A CONTAINERS DEL BERGUEDÀ, SL ens dediquem des de l'any 1987, a la recollida i reciclatge tant a nivell industrial i runes de la construcció, com a nivell urbà (recollida selectiva de residus sòlids urbans i reciclatge). Gestor de residus núm: E-753.01 i E-926.06 / Transportista de residus núm: T-429.

 

Recollint els coneixements obtinguts durant tants anys en el sector, envoltant-nos de personal qualificat i amb experiència, hem anat creixent durant els anys i ampliant els nostres serveis i instal.lacions. Disposem de dues plantes de reciclatge, la del Poligon Industrial de la Valldan a Berga de 17000 m2, i la Planta de Sallent de Valorització de Residus. L'equip de treball està format a l'actualitat per 150 persones, de diferents àrees, administrativa, operaris, etc.

 

Treballem per millorar el nostre entorn, recollint i reciclant materials, per a la seva posterior utilització com a matèria primera, tant a nivell industrial com domèstic.

 

CONTAINERS DEL BERGUEDÀ, SL disposa d'un sistema de gestió ambiental conforme a la norma UNE-EN ISO 14001:2015 i d'un sistema de gestió de la qualitat conforme a la norma UNE-EN ISO 9001:2015:

 

iso
iso

 

MEDI AMBIENT

El deteriorament del Mediambient durant els últims anys ha generat un conflicte social alarmant i una problemàtica greu en molts sentits ecològics: la pèrdua de biodiversitat, la intensificació del canvi climàtic, la contaminació atmosfèrica, la generació de productes contaminants, etc.

 

L'evolució industrial i tecnològica és una principal font de contaminació, així com l'activitat humana sobre el medi en general. A Containers del Berguedà, som conscients d'aquesta greu problemàtica i de la rapidesa en que es porta a terme aquestes situacions. Davant d'aquesta situació s'ha apostat per una millora dels nostres serveis tant de Qualitat com Mediambient, obtenint les certificacions de medi ambient ISO 14001, i en qualitat l'ISO 9001.

 

Per tal d'assolir un compromís amb el nostre Planeta, Containers del Berguedà ha elaborat una política de qualitat i Mediambient on es marquen uns principis bàsics:

 

- Minimitzar els impactes ambientals que implica la nostra activitat, disminuint l'ús dels recursos naturals, prevenint la contaminació, i reciclant  i reduint els residus que generem.

 

- Aconseguir la màxima qualitat en la prestació dels nostres serveis, complint sempre amb tots els requisits legals i altres que la organització subscrigui, buscant sempre la millora continua dels nostres processos.

 

- Proporcionar als nostres treballadors la informació i formació adequada en relació als aspectes ambientals i la gestió dels mateixos, per tal que es puguin implicar en el projecte i complir els objectius de millora.

 

- Informar i sensibilitzar als ciutadans, administració,  proveïdors i subcontractistes del treball que s'està fent i implicar-los en la millora del comportament ambiental.

 

 

POLÍTICA DE QUALITAT I MEDI AMBIENT

 

 

COMPORTAMENT AMBIENTAL

 

 

Containers del Berguedà (més info)

Història

CONTAINERS DEL BERGUEDÀ, SL es va constituir l'any 1987 pel Sr. Ramon Freixa Casadesús i la seva família, com a continuació d'una trajectòria de 40 anys dedicats al sector de la recuperació de residus, i amb l'objectiu de donar forma jurídica amb la incorporació dels fills al negoci familiar, i crear l'estructura necessària per afrontar les noves exigències que la recuperació de residus i la necessitat de preservar l'entorn natural i el medi ambient en general comportaven.

>> més info

Planta de Berga

A finals del any 2002 vem adquir una nova parcel.la de 8000 m2 per poder ampliar l'activitat, així doncs amb el conjunt de molts esforços, humans, materials i de capital a principis del 2004 comença una nova fase de progrés en el món del reciclatge i del medi ambient, que està en nous canvis i millores. En quan a mides de les instal.lacions desprès d'ampliar obtenim unes intal.lacions de 17000 m2.

>> més info

Planta de Sallent

L’any 2012 Containers del Berguedà va adquirir la Planta de Sallent de la societat Urbaser. Una instal·lació de 5.500 m2 per a la recollida i valorització de residus. A finals de setembre del 2014 la Planta de Sallent ha fet un pas endavant, amb una inversió d’1,3 milions d’euros.

>> més info

Tractaments Ecològics (Empreses del Grup)

Tractaments Ecològics va ésser creada l’any 1993 i pertany a Containers del Berguedà, S.L. i Urbaser S.A. L’iniciativa empresarial d’expansió ha portat a l’empresa a presentar-se a diferents concursos públics de l’administració de la comarca del Berguedà.

>> més info

Disseny Grfic Lillet